Nybyggeri af huse, ejendomme og tilbygninger​

Hos Murermester Steen Mikkelsen i Roslev udfører vi alle former for nybyggeri af huse og ejendomme, som lavenergihuse, villaer og parcelhuse, i Nykøbing Mors, Skive og omegn. Det kan også være, at du vil rive det gamle hus ned og bygge et nyt hus op. Nybyggeri kan også være erhvervsbyggeri og garager, og det kan være tilbygninger til boliger.

Tag os med på råd i overvejelserne om nybyggeri

Ethvert nybyggeri er en stor beslutning for de fleste. Først og fremmest at finder vi frem til, hvad der er muligt, og hvad der er rimeligt. Derfor er det en god ide at indlede drøftelserne med os så tidligt som muligt i processen.

Du er i gode hænder, når du vælger at bygge dit nye hus i samarbejde med os. Vi har naturligvis tanke for både miljø og energiforbrug, når vi bygger huse og tilbygninger. Vi kan endvidere udføre en tilbygning, hvis jeres hus er for småt, eller hvis I blot ønsker mere plads.

Det kan være en fløj eller blot et ekstra værelse, som bliver koblet på det oprindelige byggeri.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt hus

Hvad koster nybyggeri? Vi udarbejder gerne en uforpligtende pris på nybyggeri af hus. Du kan ringe på telefon 2033 1181, eller du kan skrive til steen-mikkelsen@energimail.dk.

bliv ringet op

Står du og arbejder på en opgave, og har brug for hjælp, eller har du en forespørgsel?

Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Murermester Steen Mikkelsen, Hjerk ApS

CVR: ​16223980

​Ring os op

Telefon: 

2033 1181

Skriv til os

Send os en e-mail: 

steen-mikkelsen@energimail.dk