Tilbygning til hus udført af professionelt firma

Skal du have bygget en ny garage, tilbygget en udestue eller have en helt tredje tilbygning? Så står vi hos Murermester Steen Mikkelsen, Hjerk ApS klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at løse alle slags mureropgaver, såsom tilbygning til hus eller sommerhus. Vi servicerer primært kunder i Roslev, Skive og Nykøbing Mors, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt murerfirma med stor erfaring inden for faget. Hvad end du mangler hjælp til en reparation, vedligeholdelse eller et nybyggeri, så kan vi med andre ord altid hjælpe. Hos os er der intet, som hverken er for stort eller småt til, at vi kan løse det.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tilbygning til hus koster, da det afhænger af opgavens samlede omfang. Vi sørger dog for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau, uanset hvilken opgave der er tale om. Vores dygtige og kvalitetsbevidste murere sikrer desuden, at opgaverne bliver udført med sans for detaljerne og fokus på det gode håndværk.​ 

Vi sætter en faglig stolthed i din tilfredshed ved tilbygning til hus.

Vi sørger altid for at give vores kunder en professionel rådgivning ved tilbygning til hus. Vi sørger desuden for, at der under hele forløbet er en god dialog, da dette er vejen frem mod et færdigt resultat, der fremstår, som vores kunder ønsker det. Vi giver gerne gode råd i forbindelse med ombygning og renovering, hvis du eksempelvis er i tvivl om udformningen af din nye stue eller entre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tilbygning til hus

Vi leverer kvalitetsløsninger til billige priser uanset opgaven. Hvis vi skal sammensætte et uforpligtende tilbud til dig på en tilbygning til hus, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe på telefon: 20 33 11 81 eller på mail: steen-mikkelsen@energimail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med din tilbygning!

bliv ringet op

Står du og arbejder på en opgave, og har brug for hjælp, eller har du en forespørgsel?

Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Murermester Steen Mikkelsen, Hjerk ApS

CVR: ​16223980

​Ring os op

Telefon: 

2033 1181

Skriv til os

Send os en e-mail: 

steen-mikkelsen@energimail.dk