Renovering af badeværelse og nyt bad hos eksperter

Hos Murermester Steen Mikkelsen i Roslev tilbyder vi billig renovering af badeværelse og ombygning af badeværelse med nyt bad, sanitet, fliser og inventar i Nykøbing Mors, Skive og omegn. Det kan også være hjælp til renovering af badeværelse, hvis du ikke ønsker, at vi skal varetage hele din badeværelsesrenovering.

Funktionalitet i fokus ved renovering af badeværelse

Badeværelset er et af de mest benyttede rum i et moderne hjem. Derfor får et nyt bad og et nyt badeværelse stor betydning for dagligdagen, især hvis badeværelset er gammelt, umoderne og slidt. Det er rart, at det er funktionelt og let at rengøre.

Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelse, og vi sikrer altid, at badeværelset passer perfekt til dine ønsker og behov. Smag og behag er forskellig, og derfor lytter vi altid til vores kunder, før vi udarbejder et forslag og en pris på et nyt badeværelse. Du kan også få gulvvarme ved renovering af badeværelse, og vi kan endvidere tilbyde flot og funktionelt inventar.

Opsætning af fliser og andet flisearbejde tilbydes

Skal du bruge specialister til flisearbejde, kan vi med god erfaring og professionalisme hjælpe dig. Vi tilbyder flisearbejde i alle størrelser.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Hvad koster renovering af badeværelse? Vi tager gerne en drøftelse om jeres ønsker, behov og budget, ligesom vi gerne kommer på en uforpligtende besigtigelse for at se på det gamle.​

​Vi kan derefter komme med et uforpligtende tilbud på renovering af et stort eller lille badeværelse, renovering af bad eller totalrenovering med gulvvarme og nye fliser.

Du kan ringe på telefon 2033 1181 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på steen-mikkelsen@energimail.dk.

bliv ringet op

Står du og arbejder på en opgave, og har brug for hjælp, eller har du en forespørgsel?

Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Murermester Steen Mikkelsen, Hjerk ApS

CVR: ​16223980

​Ring os op

Telefon: 

2033 1181

Skriv til os

Send os en e-mail: 

steen-mikkelsen@energimail.dk